top of page

Pitkä kokemus alalta

 

Valmistamme kokoleuan hammasproteesit suoraan asiakkaillemme. Palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi proteesien korjaukset ja pohjaukset. Teemme myös kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

 

Rastilan Erikoishammasteknikoiden toiminta on alkanut jo vuonna 1969, jolloin yritys perustettiin nimellä Hammasteos. Kun yritys muutti Karhupuiston laitaan Agricolankadulle, muuttui nimi Karhupuiston Hammaspalvelu Oy:ksi. Toiminta siirtyi Karhupuistosta uusiin valoisiin tiloihin Vuosaaren Rastilaan ja nimi vaihtui jälleen. Rastilan Erikoishammasteknikot toimivat Vuosaaressa Rastilan metroaseman C-uloskäynnin välittömässä läheisyydessä.

Vaikka hammashoitoala muuttuu digitaalisten menetelmien ja materiaalien kehityksen ansiosta, irroitettava protetiikka valmistetaan edelleen perinteisin menetelmin: yksilöllisesti ja käsityönä.

 

Rastilan Erikoishammasteknikot tarjoavat asiakkailleen ajantasaisen tiedon, vankan kokemuksen ja ystävällisen palvelun. 

Erikoishammasteknikon osaamisessa yhdistyy terveydenhoito, tekniikka ja käsityö

 

Rastilan Erikoishammasteknikoiden henkilökunnalla on pitkä ja monipuolinen kokemus hammastekniikan alalta sen eri tehtävissä.

Olemme seuranneet alan kehitystä aitiopaikoilta: Juha-Pekka sekä Jarno toimivat hammastekniikan opettajina, Sirkka on työskennelyt pitkään alan materiaalien ja tarvikkeiden maahantuonnin parissa.  

Rastilan Erikoishammasteknikoiden tavoitteena on palauttaa asiakkailleen toimiva purenta valmistamalla teknisesti laadukas ja esteettisesti miellyttävä hammasproteesi, - ja sen myötä tyytyväinen hymy.

 

Samalla haluamme varmistaa, että suu ja sen limakalvot voivat hyvin. Toimimme yhteistyössä alan muiden asiantuntijoiden kanssa, ja tarvittaessa ohjaamme asiakkaan edelleen hammaslääkärin vastaanotolle.

​​

Rastilan Erikoishammasteknikot

  • Karhupuiston Hammaspalvelu Oy

  • Y-tunnus 0103919-3

  • Yritys perustettu vuonna 1968 nimellä Hammasteos Oy

bottom of page